Людям з порушення зору Звичайна версія

ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» продовжує виплати вкладникам

25.01.2017

З 26 січня 2017 року ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК «ЮНІСОН» (далі - ПАТ «БАНК «ЮНІСОН») здійснює виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 25 січня 2017 року включно, а також продовжує виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився раніше, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Вклади в іноземній валюті перераховуються в національну валюту України за офіційним курсом гривні, встановленим Національним банком України до іноземних валют на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку та здійснення тимчасової адміністрації ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» (28 квітня 2016 року).

Виплати коштів здійснюються через відділення ПАТ «БАНК «ЮНІСОН». Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам попередньо необхідно зателефонувати до контакт-центру ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» (0 800-300-307) для призначення дати виплат. Після цього, вкладники мають звернутись до відділення ПАТ «БАНК «ЮНІСОН», де було відкрито вклад/рахунок та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям необхідно надати ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» необхідні документи:

- копію паспорта спадкоємця (або іншого документа, що посвідчує особу, а саме - сторінки, що містять прізвище, ім'я, по батькові, інформацію про серію, номер, найменування або код органу, що видав документ, дату видачі, місце проживання або місце перебування);

- копію документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків спадкоємця або копію сторінки паспорта, у якому органами державної податкової служби зроблено відмітку про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

- нотаріально засвідчене свідоцтво про право на спадщину (рішення суду).

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 25 січня 2017 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» - www.unisonbank.com.ua та у відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за телефонами:

ПАТ «БАНК «ЮНІСОН»: 0 800 300-307, 38 (044) 498-24-88;

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), 044-333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку).